Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου με ανοιχτές συγκεντρώσεις σ’ όλες τις πόλεις του νομού θα αναμεταδώσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου καταγγέλλει την πραξικοπηματική ενέργεια της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου να απαγορέψει τη μετάδοση της ομιλίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το πρωτοφανές για τα χρονικά της μεταπολίτευσης δεν το άντεξαν ούτε οι διορισμένοι από τη συγκυβέρνηση Διευθυντές της ΝΕΡΙΤ (ο πρόεδρος Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής του Ριχάρδος Μορώνης) και παραιτήθηκαν. 

Μετά τη θλιβερή εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και την εικόνα διάλυσης που παρουσίασε η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή κατά την ψήφιση του ληστρικού ΕΝΦΙΑ, το μόνο που τους απομένει είναι να προσπαθήσουν να φιμώσουν την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να ενεργοποιήσουν όλες τις αντιδημοκρατικές πρακτικές τους. Ο τρόμος τους, πριν την κατάρρευσή τους, είναι κακός σύμβουλος.

Οι προεκλογικές περιοδείες και εξαγγελίες υπουργών και υφυπουργών δεν μπορούν πια να σώσουν την πιο αυταρχική και ανάλγητη διακυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου θα φροντίσει με ανοιχτές συγκεντρώσεις σ’ όλες τις πόλεις του νομού να αναμεταδώσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και να σπάσει το φράγμα της σιωπής της κυβέρνησης και της διαπλοκής. 

Το εναλλακτικό πολιτικό μήνυμα ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη κυβερνητική δέσμευση στο Βελλίδειο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αύριο Σάββατο απόγευμα στις 7,30 θα φτάσει παντού.

Η λαϊκή παρέμβαση θα είναι ο φραγμός στις μεθοδεύσεις και τα αντιδημοκρατικά τους σχέδια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ